GRATIS LEVERING OVER 349 KR – LEVERING 1-4 HVERDAGE

Rørvig fisk

240,00 kr.799,00 kr.

 

ODSHERREDPLAKAT – Rørvig fisk af Line Klintrup

Denne stemning fulde by plakat, er håndtegnet af illustratoren Line Klintrup på en cintiq (tegneplade), med en digital pen, hvor hun tegner direkte på tegnepladen som var det papir og blyant. Derefter trykker vi plakaten på plakatpapir i høj kvalitet.

Lines værker har en høj grad af detaljer som man kan gå på opdagelse i og hun går meget op i, at udvælge et hyggeligt og varmt motiv. Ikke mindst er det vigtigt at farverne er harmoniske og afbalancerede.

 

Line Klintrup

Line er freelance illustrator og driver virksomheden skitsen.dk. Hun er født og opvokset i det skønne Odsherred og bosiddende i det rene bindingsværks idyl i Havdrup. Siden 2019 har hun været medlem af tegnestuen Gimle i KBH, hvor hun deler et kreativt kontorfællesskab og interessen for, at tegne og skabe med en gruppe andre inspirerende og dygtige illustratorer og grafikere.

Alle Lines værker er håndtegnede på en cintiq (tegneplade). Her sidder hun med en digital pen og tegner direkte på tegnepladen som var det papir og blyant. Hendes værker har en høj grad af detaljer som man kan gå på opdagelse i og hun går op i, at udvælge et hyggeligt og varmt motiv. Ikke mindst er det vigtigt, at farverne er harmoniske og afbalancerede.