GRATIS LEVERING OVER 349 KR – LEVERING 1-4 HVERDAGE

Handelsbetingelser

ByKvist
Rendebjergvænget 31
4030 Tune
Tlf: +4520864438
CVR: 31985358

INFO
Med mindre andet er specifikt oplyst, sælges vores plakater uden rammer.

Køber du vores plakatsæt med rammer, eller plakater og rammer, sættes plakaten IKKE i rammen, medmindre du beder om det som et specifikt ønske.

Vi anbefaler, at du selv sætter plakaterne i rammer, da rammerne transporteres sikrest i original emballage samt med beskyttelses filmen om plexiglasset.

Det er meget nemt at indsætte plakater i vores rammer.

Ved indramning af ByKvist, bortfalder returretten på rammen.

BETALING
Bykvist modtager online betalinger med MobilePay, og dankort, visakort og MasterCard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Bykvist benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

LEVERING
Fri fragt ved ordre over 349 kr.

Leveringstiden for din ordre er 2-5 hverdage.

Bykvist afsender varer med følgende:
GLS

FORTRYDELSESRET

Der er udvidet returret til og med 5. januar 2024, på varer købt på hjemmesiden fra 15. november til og med 23. december 2023 – dog med undtagelse af personlige lavede plakater, samt rammer hvor folien er fjernet fra plexiglasset.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, dog med undtagelse af personlige lavede plakater, samt rammer hvor folien er fjernet fra plexiglasset.

Den 14 dagesperiode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen, og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail support@by-kvist.dk

I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, du kan få tilsendt en returlabel, og vi vil så fratrække 39,75 fra returbeløbet.

 

RETURNERING
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, samt mangelfuld emballering, som har medført en skade på returvaren. 
Billedrammer hvor folien er fjernet fra plexiglasset tages ikke retur.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til ByKvist at vurdere varens stand.

REKLEMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedrørende skader og mangler skal meddeles til Bykvist i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max 14 dage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Bykvist dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

ByKvist
Rendebjergvænget 31
4030 Tune
Tlf: +45 20864438
Mail: support@by-kvist.dk